www.99theme.com
www.99theme.com
LPG installaties

Bij onze garage kunt u terecht voor uw APK, auto onderhoud, reparatie en/of voor uw LPG-inbouw. Wij zijn het vertrouwde adres voor zowel de particuliere als de zakelijke rijders.

Wij bieden u een lange en specialistische ervaring op het gebied van LPG-inbouw.  Om ieder type autogas installatie, ook G3 op de juiste wijze in te bouwen, te controleren, onderhouden en repareren is zeer ruime kennis aanwezig.

Wat zijn de LPG inbouw mogelijkheden in mijn auto?

Er zijn diverse LPG systemen en LPG inbouw mogelijkheden. De keuze van het type- en merkgassysteem is afhankelijk van het automerk en het type benzinesysteem.

Raadpleeg ons eerst om te zien welk gasmerksysteem een LPG G3-systeem kan leveren voor uw automerk.

Type gassystemen:

- Traditioneel Mixer Gassyteem

- Geregeld Mixer Gassysteem

- Gas injectie (Multipoint / Sequentieel)

LPG G2 systeem (RDW certificering voor geregelde gassystemen)

De G2 installatie is de 2e generatie LPG systemen. Dit kan een gas venturi systeem, of een (dampgas) injectie systeem zijn. De autogas apparatuur wordt doorgaans geplaatst in motor voertuigen met geregelde katalysator. De apparatuur kan gelijk zijn aan deze van de G3 installaties maar genieten niet het fiscale voordeel, omdat het voertuig niet aan de ECE94-12 emissie eisen voldoet. Of niet getest is bij een erkende keuringsinstantie.

De G3-regeling is de naam voor een korting van 318 euro per jaar op de houderschapsbelasting. De G3-regeling geldt voor alle automobilisten, die een zogenaamde G3-installatie in hun auto hebben ingebouwd. G3-installaties zijn gecertificeerde autogasinstallaties, die dankzij het gebruik van moderne technologie aan de emissie-eisen voldoen. De G3-regeling is alleen van toepassing op auto‘s, die op deel 1 van het kentekenbewijs de brandstofcode  G3 2 hebben staan, of waar onder de aanduiding  Gasinstallatie  de vermelding  G3 2 staat.

Moderne autogasinstallaties zijn ingewikkelde, door elektronica aangestuurde systemen. De LPG-installatie moet bovendien naadloos samenwerken met de motormanagement systemen in de moderne auto. Een professioneel en erkend inbouwbedrijf zorgt voor een veilige installatie, minieme kans op storingen, gedegen onderhoud en goede voorlichting. Er zijn diverse soorten en merken autogasinstallaties.


Design by Graphic Zone
2010 © Klok Car Clinic