www.99theme.com
www.99theme.com
Onderhoud

Regulier onderhoud

Het is belangrijk uw auto regelmatig te laten onderhouden. Daardoor kunnen defecten vroegtijdig worden herkend en verholpen. Op deze manier bent u er zeker van dat u altijd met een technisch perfect voertuig onderweg bent.

Veiligheid staat voorop

Bij een onderhoudsbeurt staat de controle van de veiligheidssystemen voorop. Hierbij moet u denken aan de remmen maar ook eventuele storingen aan de airbags vallen hieronder. Daarnaast is het belangrijk om te zien of de motor nog loopt zoals deze zou moeten lopen.

Olie en andere vloeistoffen worden tijdens een 'beurt' gecontroleerd en waar nodig bijgevuld. Zo wordt de smering van uw motor gegarandeerd en oververhitting (koelvloeistof) voorkomen.

Zomer- of wintercheck

Veel mensen laten het onderhoud van hun auto samenvallen met de vakantieperiode. Dat is ook logisch, omdat u dan geen zin heeft in pechgevallen. U moet echter de seizoenen voor zijn.  Zo is het van essentieel belang dat u voor de winter uw auto klaarmaakt, zodat deze bestand is tegen sneeuwbuien en vriestemperaturen. Denk hierbij aan winterbanden, een nieuwe accu, of vriesbestendige ruitenwisservloeistof.

Ook de zomer vraagt om de nodige aandacht. Als u onderweg bent naar uw vakantiebestemming, doet u veelvuldig beroep op uw ruitenwisservloeistof. En schone lucht, dankzij een pollenfilter, is erg belangrijk.

Design by Graphic Zone
2010 © Klok Car Clinic